Universum, companie cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente, se reinventează pe timp de criză. Aceștia vor pune la dispoziție în colaborare cu Lagoo Snagov, locația de evenimente a companiei Universum primul abonament economic de mâncare livrată în condiții de maximă siguranță din România, dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă și celor care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc.

GOOD-FOOD - Abonamentul sanatos si economicFoto: Universum

Prin intermediul serviciului GOOD-FOOD.ro, locuitorii capitalei vor putea beneficia de mâncare proaspăt gătită și livrată la domiciliu de luni până vineri. Meniurile sunt structurate în trei tipuri de abonamente, alcătuite din două mese zilnice: prânzul și cina, care ajută la menținerea unei rutine alimentare sănătoase. Meniul Standard este potrivit pentru cei care nu au nicio restricție din punct de vedere alimentar și conține preparate realizate din toate categoriile de alimente. Pentru cei care nu consumă produse de origine animală este disponibil meniul Vegetarian, iar meniul Gourmet este gândit să acopere nevoia celor cărora le lipsește experiența culinară pe care o aveau în mod obișnuit în restaurant.

GOOD-FOOD.ro oferă garanția că mâncarea este preparată și livrată în condiții de siguranță maximă, un aspect important pentru perioada de autoizolare la domiciliu. În plus, pentru a evita riscurile expunerii la noul Coronavirus, livrarea se face cu zero contact uman, fiind o soluție facilă și economică pentru persoanele care nu doresc să fie expuse, dar în același timp vor să consume mâncare gătită, sănătoasă și gustoasă.

"În această criză medicală globală, credem că acesta este momentul în care trebuie să fim responsabili și să urmăm întocmai recomandările autorităților, să limităm pe cât posibil contactul cu alți oameni.

Am simțit pe propria noastră piele, ce înseamnă să lucrezi de acasă, fiind în acest moment aproximativ 150 de colegi din grup care lucrăm remote. Știm că mulți dintre noi am făcut stocuri acasă, dar nimic nu se compară cu o mâncare gătită în casă. Dar acest proces cere timp, ingrediente diverse și proaspete și nu este neapărat ieftin.

Aveam experiența de a hrăni peste 50.000 de oameni care participă la evenimentele noastre într-un an. Și ne-am pus întrebarea dacă am putea muta această expertiză și să răspundem unei nevoi ajutându-i pe cei aflați în impas și susținându-ne și locurile de muncă și comunitatea în același timp. Și de aici a venit ideea - GOOD-FOOD.ro, o soluție economică și sigură care rezolva în zece minute subiectul mesei proaspete pentru întreaga săptămână.

Totodată, prin faptul că deținem de la un capăt la celălalt întregul proces începând cu aprovizionarea cu ingrediente, gătit, ambalat și până la livrare, putem oferi cea mai bună garanție de siguranță.

Mâncarea este gătită și livrată rece pentru a elimina riscul bacteriologic. Preparatele sunt ambalate în caserole special concepute pentru a permite încălzirea ulterioară. Sistemul de livrare este gândit astfel încât să fie eficient și fără niciun contact uman. GOOD.FOOD.ro garantează livrarea preparatelor până la ora 12:30, iar plata se va face exclusiv cu cardul pentru siguranța tuturor.

Tot procesul este monitorizat cu mare atenție, astfel încât fiecare persoană implicată în producție și distribuție va fi verificată la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19. Întregul personal este echipat corespunzător pentru a evita orice potențială contaminare a alimentelor. Au fost construite spații tampon între bucătărie și stația de livrare, de unde vor pleca toate preparatele către clienți. Pentru a întări măsurile de precauție, în bucătărie se va dezinfecta podeaua și suprafețele de lucru o dată la trei ore, echipa de livrare beneficiază de echipamente de protecție de unică folosință pe întregul proces de distribuție, iar mașinile de transport sunt de asemenea dezinfectate." declară Cristian Hossu, Managing Partner, Universum.

Serviciul GOOD-FOOD.ro este pregătit să preia până la 1000 de abonamente săptămânale, tot procesul de cumpărare desfășurându-se online, pe platforma www.good-food.ro. În perioada următoare, echipa are în plan să extindă capacitatea serviciului pentru a putea prelua un număr mai mare de comenzi.

******

Despre Universum

Universum este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

Universum deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.