Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, susține că a fost obținută autorizația de construire pentru Cazinoul Constanța.

Sedinta de GuvernFoto: Hotnews

"Aşa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie, cel mai târziu, vom da ordinul de începere a acestor lucrări. Deci noi cei de la Ministerul Lucrărilor Publice ne ţinem de investiţiile programate şi de termenele propuse. Aşa cum am spus şi în şedinţa trecută, avem şi finanţare şi vom continua lucrările", a spus Ion Ștefan, pe un ton foarte entuziasmat, la începutul ședinței de Guvern de luni.

Acesta a precizat că autorizaţia de construire a fost emisă vineri. Ion Ștefan susține că nu mai sunt semne de întrebare legate de reabilitare. "Domnul premier, nu mai avem semne de întrebare. Vom reconstrui Cazinoul Constanţa. Avem finanţare avem bani, avem proiectul, ne ţinem de termene, vom finaliza aşa cum ne-am angajat", a mai spus Ion Ștefan.

Lucrările încep după patru ani de licitații eșuate în mod repetat. Lucrările sunt estimate la circa 94 milioane lei. Clădirea a fost predată de Primăria Constanței, în luna ianuarie, Companiei Naționale de Investiții și constructorului.

Vezi de la minutul 23.00