​​Grupul CVW Technologies, producător de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile și epurarea apei uzate în aplicații rezidențiale, industriale și municipale, anunță rezultatele financiare din primul trimestru 2020 și raportează venituri din vânzări în valoare de 4.278.000 lei. La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24.500.000 lei pentru întreg anul 2019. Grupul CVW Technologies deține brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter și magazinulapei.ro.

CVW TechnologiesFoto: CVW Technologies

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv segmentul alimentărilor cu apă și canalizare, segmentul automatizărilor industriale și cel al stațiilor de tratare și epurare a apei. În primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat stațiilor de tratare și epurare a înregistrat o creștere de 47,5%, până la 3.127.000 lei.

Printre proiectele contractate în primul trimestru al anului se numără cinci stații de epurare ape uzate din județele Maramureș, Prahova și Timiș pentru deservirea unor localități cu un număr de locuitori cuprins între 1.600 și 3.000 de persoane, dar și șase stații de tratare apă potabilă în vederea distribuirii către consumatori în județele Botoșani, Maramureș, Mureș, Timiș și Constanța.

"Anul acesta, deși a venit cu provocări pentru întreg mediul de business la nivel mondial, este unul în care ne propunem să finalizăm implementarea tuturor proiectelor aflate în diverse stadii de execuție pe aproape întreg teritoriul României. De asemenea, planul nostru cuprinde modernizarea fluxului de producție al fabricii din Măgurele, dar și a echipamentelor de producție, precum și dezvoltarea și diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodată, vizăm și extinderea prezenței noastre regionale, prin dezvoltarea rețelei de distribuție în aplicații rezidențiale sub brandul IntelliBIO, dar și dezvoltarea laterală a platformei magazinulapei.ro, dedicată echipamentelor pentru stațiile de tratare și epurare a apei", declară Cătălin Negoiță, CEO CVW Technologies.

***

Despre CVW Technologies

Grupul CVW Technologies are un istoric de sute de proiecte realizate pe teritoriul României și numeroase altele în afara țării și contribuie responsabil la protejarea mediului înconjurător, prin asigurarea unei calități optime a apei. Produsele grupului sunt realizate în concordanță cu standardele de protejare a mediului înconjurător. Toate echipamentele de tratare a apei sunt proiectate astfel încât să se obțină o cantitate minimă de deșeuri; sunt incluse în această categorie toate componentele refolosibile, fabricate din părți reciclabile și materiale compostabile.