​Începând din data de 1 iulie 2020, ANRE, autoritatea ce reglementează piața națională de energie, nu va mai stabili prețul final de furnizare a gazelor naturale către consumatorii casnici.

Nova Power & GasFoto: Nova Power & Gas

Astfel, de la 1 iulie, prețul gazelor va fi stabilit pe principii concurențiale, iar trecerea la serviciile Nova Power & Gas îi poate aduce unei familii economii anuale de chiar și 25%, la factura de gaze.

Prin liberalizarea pieței de gaze, consumatorii casnici beneficiază de un preț format in piața concurentială, în baza cererii și ofertei. Astfel, piața concurențială determină un preț justificat, dinamic, diferit de cel reglementat.

Concret, la Nova Power & Gas, în acest moment, prețul concurențial este mai mic decât prețul reglementat, tariful este fix și garantat pâna la 31.12.2020 iar orice utilizator își poate calcula costurile și poate semna contractul online, direct la www.novapg.ro/calculator.

Schimbarea furnizorului: fără întreruperi și fără riscuri

Nu există niciun fel de riscuri de întreruperi în furnizarea de gaze, ca proces de schimbare a funizorului. Mai mult, nu există riscuri nici în ceea ce privește prețul, atât timp cât clientul semnează un contract de furnizare cu un furnizor licentiat care garanteaza pretul.

În plus, contractarea are loc exclusiv în mediul online, prin intermediul site-ului, iar întregul proces constă în câțiva pași simpli și intuitivi, prin încarcarea documentelor și semnarea digitala a contractului.

Nu este necesară deplasarea de acasă, la fel cum nu este nevoie de niciun drum la sediile companiei. Trecerea la noul contract se poate face inclusiv din confortul canapelei de acasă, la orice oră. Mai mult decât atât, echipele Nova Power & Gas sunt disponibile online pentru oferi asistență în acest proces.

Oferta Nova Power & Gas pentru liberalizare: doar 65 de lei + TVA pe MWh

Căutările celui mai mic preț la gazele naturale se încheie rapid, odată cu accesarea noii oferte Nova Power & Gas: un preț fix, garantat, de doar 65 de lei + TVA, pe MWh. De exemplu, pentru Municipiul București, prețul total/ MWh cu taxe și TVA inclus este de 107 lei. Pentru. Alte localități din țară, prețul poate oscila în funcție de tariful de distribuție local, dar variațiile nu sunt mari.

Înainte de a schimba furnizorul de energie, utilizatorii pot compara serviciile oferite de către furnizorul actual cu cele ale Nova Power & Gas.

De aceea, pe www.novapg.ro/calculator este disponibil un calculator pentru facturi, care ajută la comparația oricărei oferte și la selectarea celei mai eficiente, ca utilitate și costuri.

În plus, aplicația poate fi folosită separat ca un calculator pentru factura de energie electrică sau ca un calculator pentru factura de gaz. Astfel, orice utilizator poate compara prețurile mai multor tipuri de energie, cu oferta actuală și poate afla, pe loc, costul facturii de energie, odată cu trecerea la Nova Power & Gas.

Nou contract, fără contact

Nova Power & Gas anticipează și respectă toate nevoile și normele de siguranță, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Pentru protecția utilizatorilor, compania a pregătit o suită integrală online și recomandă utilizarea 100% a intercațiunii digitale cu furnizorul. Pentru protectia angajaților, compania respectă și impune recomandările de distanțare socială ale autorităților, prin politici și acțiuni dedicate.

Companie românească, activă pe piața de energie electrică și gaze naturale încă din 2007, Nova Power & Gas răspunde nevoilor consumatorilor printr-o ofertă integrată de servicii, cu accent principal pe eficientizarea consumului și a costurilor utilizatorilor.