Schimbarea furnizorului de gaze rămâne un subiect de actualitate mai ales pentru consumatorii casnici care încă nu au încheiat un contract nou, în regim concurențial, cu un furnizor de gaze naturale. Odată cu liberalizarea prețurilor la gaze, începând cu data de 1 iulie 2020, consumatorii casnici au posibilitatea încheierii unui contract nou, alegerea furnizorului putând fi făcută în baza multiplelor avantaje care nu întârzie să apară pe o piață devenită de curând concurențială.

Electrica FurnizareFoto: Electrica

În acest context, Electrica Furnizare a lansat noi oferte foarte avantajoase, cu până la 15% mai mici față de prețul reglementat, garantate pentru o perioadă de 12 luni.

Avantajele oferite de Electrica Furnizare prin pachetul de furnizare mixtă - energie și gaze, „Împreună”

Electrica Furnizare, furnizor integrat de energie, gaze și servicii complementare specifice celor două industrii, a lansat o nouă serie de oferte avantajoase de furnizare a gazelor naturale, disponibile pentru clienții casnici din toate zonele țării. Una dintre cele mai atractive oferte ale liderului pieței de energie electrică este pachetul „Împreună”, o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de gaze naturale și energie electrică prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele și reducerea implicită a costurilor, prin contractarea aceluiași furnizor pentru două servicii diferite. Optând pentru pachetul „Împreună”, clienții se mai bucură de un preț foarte bun, garantat pe o perioadă de 12 luni - un factor esențial de luat în calcul în evaluarea atractivității ofertelor actuale de pe piață.

Produsul Electrica Furnizare „Împreună” reprezintă un pachet de servicii de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale, cu un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 65.90 lei/MWh, pentru o perioadă de 12 luni și un abonament zilnic

„Împreună” se adresează clienților casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice și a gazelor naturale, prin încheierea pentru același loc de consum a unui singur contract. Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 65.90 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuție și un abonament zilnic de 0.19 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum.

Prețul final al gazului, fără abonament, este de 105,74 lei/MWh pentru 12 luni, în scădere cu aproximativ 15% față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020, de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București.

Clienții care aleg produsul Electrica Furnizare „Împreună” beneficiază și de o scădere de aproximativ 15% din valoarea anuală a abonamentului pentru furnizarea energiei electrice.

Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple:

  • Reducerea costurilor cu energia electrică și gazele naturale;
  • Un singur contract și transmiterea simultană a facturilor;
  • Stabilitatea și siguranța oferite de același furnizor de încredere pentru cele două servicii;
  • Parteneriat cu furnizorul cu cel mai mare capital românesc și cu o tradiție de peste 120 de ani;
  • Prețuri fixe garantate pentru energie electrică și gaze naturale pentru o perioadă lungă (12 luni);
  • Posibilitatea transmiterii facturilor în format electronic.

Produsul Electrica „Gaz Mobil” are un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 68.80 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni și un abonament zilnic

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preț fix și competitiv, pentru o perioadă de 12 luni, și cu un abonament dedicat în special clienților cu un consum mai mare și variat pe parcursul unui an.

Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 68.80 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuție și un abonament zilnic de 0.22 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Prețul final al gazului, fără abonament, este de 108.64 lei/MWh pentru 12 luni, față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București.

Produsul Electrica „Gaz Stabil” are un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 74.87 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni, fără abonament

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preț fix fără abonament, pentru o perioadă de 12 luni, și se adresează atât clienților care doresc ca factura să reflecte doar consumul realizat, cât și clienților care au consum ocazional de gaze naturale.

Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 74.87 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport și tariful reglementat de distribuție. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Prețul final al gazului este de 114.71 lei/MWh pentru 12 luni, față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București.

Avantajele unui partener de renume

Compania Electrica Furnizare este unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale din România, cunoscută în mod tradițional pentru furnizarea de energie electrică, dar prezentă pe piața gazelor naturale din iulie 2017. Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului și care a dus, implicit, la consolidarea reputației Electrica Furnizare. Astfel se explică încrederea clienților în acest furnizor: în acest moment sunt peste 3,5 milioane de clienți Electrica Furnizare în România care apreciază calitatea serviciilor oferite de companie și se bucură de avantajele conferite de raportul calitate/preț.

Cel mai important avantaj rămâne faptul că prețurile competitive, din cadrul ofertelor valabile până la 31 iulie 2020 – "Împreună", "Gaz Mobil" și "Gaz Stabil", sunt fixe și garantate pe o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului. Un alt avantaj vine din confortul adus de facturarea electronică și din posibilitatea de a face plăți electronice, prin contul MyElectrica, modalități de contact și plată tot mai frecvent folosite în rândul consumatorilor. Clienții Electrica Furnizare beneficiază permanent de asistență, printr-un call center cu număr unic, și pot transmite indexul autocitit prin intermediul unui număr de telefon gratuit. Accesul la MyElectrica face posibilă interacțiunea în mediul online, astfel încât fiecare client își poate gestiona relația cu furnizorul său, cu minimum de resurse financiare și de timp.

Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, preocupat de investiții în soluții tehnologice de viitor, ceea ce oferă garanția pe termen lung a unui raport calitate/preț foarte bun.

Cele trei oferte, Împreună, Gaz Mobil și Gaz Stabil, sunt deja active și au ca termen de valabilitate data de 30 iulie 2020, astfel încât cei care doresc să se bucure de aceste beneficii ar trebui să se grăbească. Ofertele sunt valabile pe întreg teritoriul României, exceptând zonele în care condițiile tehnice nu permit furnizarea de către Electrica Furnizare a gazelor naturale către clientul final.

Mai multe detalii despre ofertele Electrica Furnizare găsiți aici: https://www.electricafurnizare.ro/impreuna/ și aici: https://www.electricafurnizare.ro/gaze-naturale/