P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Ariel, Pampers, Gillette și Fairy, a transformat a treia sală de clasă într-un loc „ca acasă”. Cu ajutorul designerului de interior Adela Pârvu, spațiul a fost reamenajat pentru a oferi copiilor o atmosferă prietenoasă, care să stimuleze învățarea, ținând cont, în același timp, de măsurile de distanțare impuse de noul context.

Sala de clasă renovată de P&GFoto: P&G

Pentru elevii clasei pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 10 “Radu cel Mare”, Târgoviște, primul an de școală va începe cu o surpriză. P&G a renovat sala de clasă în care aceștia vor învăța, pentru a le oferi un proces de acomodare cât mai ușor, odată cu prima lor experiență pe băncile școlii. Complet reabilitat și redecorat - de la pardoseală și pereți, până la mobilier și elemente decorative, spațiul este definit de o atmosferă creativă și prietenoasă, în care cei mici se pot simți ca acasă. Designerul de interior Adela Pârvu și echipa sa și-au propus să creioneze un loc inspirat de poveștile copilăriei: formele rotunjite și culorile delicate se completează și formează un spațiu primitor și călduros, în timp ce mobilerul modular oferă flexibilitate și permite reașezarea băncilor, pentru a asigura distanțarea socială pentru siguranța elevilor.

„P&G și brandurile sale își continuă misiunea de a fi o forță a binelui și a creșterii, într-o perioadă în care comunitățile au nevoie de o și mai mare implicare din partea noastră. Astfel, continuăm campania O Sală de Clasă ca Acasă cu o nouă clasă care nu doar că a fost reabilitată complet, dar este și pregătită să respecte condițiile de distanțare, pentru siguranța elevilor și a familiilor acestora”, a spus George Carpov, Company Communications Manager P&G.

Programul O Sală de Clasă ca Acasă a fost lansat în 2018, odată cu renovarea unei săli de clasă din cadrul Școlii Generale Rași, județul Ialomița. În 2019, a doua ediție a programului a ajuns în Școala Gimnazială Sohatu, județul Călărași. Această inițiativă își propune să îmbunătățească viața românilor, transformând sălile de clasă în spații sigure, prietenoase și inspiraţionale, pentru a oferi celor mici un mediu adecvat pentru învățare. Selectarea școlilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor active în aceste zone - pentru cea de-a treia ediție, Școala nr. 10 din Târgoviște a fost aleasă împreună cu asociația Act for Tomorrow.

Înainte și după renovare ​