iNES GROUP a depășit pragul de 100 de canale HD, disponibile în grila unică din pachetul iNES IPTV. iNES continuă să ofere unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, iNES IPTV, care include Televiziune IP, Internet prin fibră optică și Telefonie fixă.

iNES GROUPFoto: iNES GROUP

Cu o experiență de peste 25 de ani de activitate, iNES face un pas înainte pe piața telecom, devenind primul operator cu un portofoliu de peste 100 de canale TV în format HD, disponibile în același pachet, iNES IPTV. De asemenea, oferta iNES IPTV include cea mai bogată grilă de canale UNICE (peste 190), alături de canale 4K/Ultra HD.

De-a lungul anilor, preferințele abonaților în materie de conținut au devenit tot mai variate, iar compania a răspuns întotdeauna cu succes provocărilor. Astăzi, grila unică iNES IPTV întrunește cerințele utilizatorilor, oferind o experiență de vizionare extrem de diversificată, pe categorii de interes multiple.

În același timp, standardele de vizionare au devenit tot mai rafinate, iar iNES întâmpină aceste exigențe prin performanța tehnologiilor utilizate, opțiuni de personalizare și, mai ales, structurarea conținutului. Accentul se pune pe originalitatea programelor, calitatea superioară a imaginii, detalii de finețe și noutăți permanente, pentru o experiență TV cât mai atractivă și autentică. Astfel, iNES difuzează acum mai multe canale HD decât SD, în cea mai bogată grilă de canale UNICE, la care se adaugă și canale 4K/UHD.

„Unul dintre obiectivele noastre este o grilă de canale UNICE. Ce înseamnă acest concept? Să nu vezi același canal de două ori, în format HD și în format SD. Mai exact, dorim să extindem constant grila de canale HD și să eliminăm canalele cu același conținut, dar cu o calitate inferioară a imaginii, în format SD. Experiența ne-a arătat că inovația este calea sigură către performanță, iar clienții noștri răspund pozitiv atunci când venim cu noutăți care se pliază pe dorințele și preocupările lor, asigurându-le divertisment de calitate și un plus de confort acasă, mai ales în contextul distanțării sociale de anul acesta. Ne bucurăm că rămânem fideli parcursului nostru de pionieri în tehnologia TV și vom continua să adaptăm serviciile la cerințele și dinamica din piață. Peste 100 de canale HD într-o grilă UNICĂ este încă un pas în diferențierea serviciilor iNES. Urmează și alte noutăți în viitorul apropiat”, declară dl. Cătălin Cuturela, Director Operațiuni - iNES GROUP.

Odată cu grila de peste 100 de canale HD, iNES își menține poziția de lider și pionier, marcând un nou punct de referință în industria locală de telecomunicații, după primul serviciu IPTV din România (2005), primul canal Full HD (2009) și primul canal 4K/UHD (2016). Astăzi, pachetul premium iNES IPTV depășește 190 de canale într-o grilă UNICĂ, asigurând o experiență TV de cea mai înaltă calitate, în confortul casei, cu posibilitatea de personalizare a vizionării pentru întreaga familie.

Despre iNES GROUP

iNES GROUP este unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, telefonie fixă, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc.) și soluții dedicate XaaS. Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă primul și cel mai performant serviciu IPTV din România (televiziune IP prin fibră optică), cu cel mai mare număr de canale TV într-o singură grilă. Pachetul iNES IPTV conține peste 190 de canale UNICE, din care, în premieră națională, peste 100 de canale HD și mai multe canale 4K/UHD, alături de serviciile de acces la internet prin fibră optică și telefonie fixă.