Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Consiliul Concurentei a aprobat preluarea Labormed Pharma, Labormed Pharma Trading si Coral International Trade de catre Eurogenerics

de Dragos Comache     HotNews.ro
Luni, 25 februarie 2008, 12:50 Economie | Companii

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea companiilor Labormed Pharma, Labormed Pharma Trading si Coral International Trade de catre Eurogenerics, apreciind ca operatiunea nu conduce la suprapuneri pe orizontala in ceea ce priveste activitatile de productie si de distributie de produse farmaceutice, se arata intr-un comunicat al institutiei.

In urma analizei operatiunii de concentrare economica, Consiliul Concurentei a decis ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta Legii concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Conform dispozitiilor Legii concurentei, sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei, pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute de lege. Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a zece milioane de euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune, care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a patru milioane de euro.

Eurogenerics este o societate vehicul, nou infiintata, controlata de grupul investitional american Advent, care nu a avut activitate in Romania pana in momentul notificarii. Labormed Pharma este activa pe piata productiei de medicamente de uz uman, in vreme ce Labormed Pharma Trading si Coral International Trade sunt active pe piata distributiei de produse farmaceutice. 

Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

373 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version