​​28 noiembrie este o zi foarte importantă pentru noi și ne place să o sărbătorim așa cum se cuvine. Ea marchează 102 ani de la Unirea Bucovinei cu țara, de aceea, această zi este dedicată dansurilor populare, cântecelor din străbuni și preparatelor delicioase care ies din mâinile dibace ale mândruțelor noastre.

MarelboFoto: Marelbo

Ei bine, dacă este zi de sărbătoare, voia bună trebuie să se audă de departe. Îmbrăcăm hainele cusute de mamele noastre pricepute și trimitem gânduri bune înaintașilor care ne-au făcut calea mai ușoară. Așadar, dacă scoatem hainele bune, e musai să punem în picioare o încălțăminte românească. Ba mai mult, încălțăminte fabricată în inima Bucovinei.

Noi simțim această sărbătoare, o trăim cu patos și dorim să-ți trimitem și ție un stop din bucuria noastră, care, sperăm noi, să fie molipsitoare. Să-ți pună un zâmbet pe chip. Și un gând bun.

Alege să susții meșteșugul și tradițiile românești, pentru că acestea fac parte din tine, din trecut, dar și din viitor. Pentru că atunci când toate celelalte lucruri se schimbă, rădăcinile rămân la fel. Și mai puternice ca niciodată.

Și pentru că unele lucruri rămân la fel, Marelbo înseamnă meșteșug românesc de 35 de ani. Înseamnă tradiție respectată cu sfințenie. Înseamnă oameni harnici care fac ca lucrurile grele să pară simple. Inseamnă o „bucățică de istorie” scrisă în „dulcea” Bucovină.

Te invităm să pășești falnic, oriunde în lume cu încălțămintea Marelbo. Poartă cu mândrie o semnătură românească și încurajează-i și pe alții să o facă. Nu numai că vei beneficia de toate atributele unui meșteșug cu tradiție, dar vei ajuta și economia românească.

Cumpără încălțăminte la prețuri de producător, fii chibzuit în alegeri și beneficiile te vor urma oriunde ai păși. Simte și tu implicarea celor 700 de oameni harnici și încurajează-i în aceste momente dificile, când fiecare comandă contribuie enorm la păstrarea unei tradiții de 35 de ani.

Intră pe site-ul marelbo.com, comandă modelul preferat în condiții de siguranță și lasă-te învăluit de emoția sărbătorii. De bucuria lucrurilor simple. Și de onestitatea oamenilor din „blânda” noastră Bucovină. Dansează cu noi pe 28 noiembrie și promitem să înlocuim pantofii rupți de la horele noastre energice.

Sărbătorește românește cu Marelbo.