Inovația prin tehnologie și transformarea digitală definesc astăzi evoluția mediului de afaceri, iar colectarea și utilizarea datelor dictează dezvoltarea integrată a unei organizații.

integrarea datelor în procesele de businessFoto: istock.com

Companiile resimt o necesitate tot mai accentuată de a se diferenția în piață, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, acestea trebuie să înțeleagă importanța implementării celor mai noi soluții tehnologice, dar mai ales a procesării corecte a datelor colectate, pentru ca mai apoi să poată dezvolta produse și servicii personalizate pe care să le pună la dispoziția clienților lor.

Datele pot contribui la creșterea și dezvoltarea unei afaceri, dar colectarea, procesarea și integrarea informațiilor astfel obținute, în procesele de business, încă reprezintă o provocare pentru multe dintre companii, atât la nivel global, cât și local.

Microsoft își propune să ajute organizațiile să își contureze noi perspective de afaceri și să adopte cât mai repede noile tehnologii, pentru a se putea alinia cu succes la dinamica economiei din prezent, cu atât mai mult în contextul în care studiile arată un decalaj între companiile din Europa și cele din Statele Unite și Asia în privința digitalizării.

Citește mai mult pe Startupcafe.ro