Huawei Online Store s-a lansat pe data de 28 aprilie, iar momentul a fost marcat de o serie de premii și avantaje pentru consumatori. Printre acestea se numără vouchere de până la 6.000 de lei pentru unele dintre cele mai apreciate produse ale companiei. Hai să vedem care sunt și celelalte surprize cu care a venit magazinul online Huawei.

Lansare huaweistore.roFoto: Huawei Consumer BG

Printre activitățile dedicate lansării, a fost organizat și un eveniment online, pe pagina de Facebook - @HuaweimobileRO, în data de 28 aprilie, de la ora 19.00, unde au participat din partea companiei Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG și Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei. Moderatorul evenimentului a fost Dani Oțil care i-a avut alături și pe George Buhnici, printr-o intervenție online, Dan Cadar și Lidia Buble, care a transmis consumatorilor un mesaj despre lansarea magazinului online.

Noul www.huaweistore.roconține toate categoriile de dispozitive proprii - smartphone, PC&tablete, wearables și audio - și este special creat pentru a-i menține pe consumatori conectați în permanență la produsele și ofertele speciale Huawei.

Produsele cu cele mai mari reduceri, de 1.000 lei sunt telefoanele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro, urmate de notebook-urile HUAWEI MateBook D 15 i5 2021 și HUAWEI MateBook D 14 i5 2021, cu o reducere de 800 lei, care vin însoțite și de mouse și rucsac.

Premii foarte atrăgătoare

Cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani pe piața din România, Huawei a dat startul înscrierilor pentru obținerea de vouchere în valoare de 6.000 lei în magazinul online propriu, dar și multe alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs.

Cei care seînscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin.

Clienții www.huaweistore.ro vor beneficia de livrarea gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maxim 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Marele premiu - HUAWEI Mate Xs

Un concurs special îi poate aduce pe aceștia mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Astfel, toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 până la finalul lunii mai intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 de lei. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook Huawei Mobile România, iar postarea poate fi găsită aici:https://fb.watch/5a5CmG3kSx/

Mai multe detalii și înscriere la newsletter aici.

Articol susținut de Huawei Consumer BG