În ultimii ani, numărul mașinilor electrice și hibrid a luat amploare pe piața auto din România, tot mai multe companii alegând soluții de mobilitate sustenabile. Știm cât de important este să îți construiești cel mai bun viitor posibil pentru afacerea ta, de aceea OTP Leasing lansează programul Green Leasing, cu o ofertă de leasing financiar pentru autoturisme electrice sau hibrid, noi sau rulate, în condiții avantajoase.

Green Leasing de la OTPFoto: OTP Leasing

Iată principalele avantaje ale ofertei de leasing financiar pentru mașini electrice și hibrid:

  • 0% comision lunar;
  • 3.5% dobândă fixă;
  • 20% avans minim;
  • 5 ani perioada maximă de finanțare;
  • 1.5% comision de management;
  • Valoare reziduală între 1 și 10%.

Prin oferta lansată de OTP Leasing, primești BONUS un card de asistență rutieră pentru mașini electrice sau hibrid, valabil timp de 12 luni. Bonusul se va aplica doar pentru primii 20 de clienți care semnează un contract de leasing financiar în perioada campaniei, în limita la un card pentru fiecare client.

Poți achiziționa pentru compania ta orice model de autoturism electric sau hibrid, nou sau rulat, de la dealeri autorizați din România sau dealeri parteneri OTP Leasing, la un preț maxim de achiziție de 63.000 € + TVA.

Dacă optezi pentru un autoturism rulat, vechimea acestuia nu trebuie să depăşească 8 ani la finalul perioadei contractuale.

Aplică aicipentru achiziționarea autoturismelor electrice sau hibrid de care are nevoie afacerea ta!

Oferta este valabilă până pe 15 august 2021. Oferta este supusă unor termene și condiții, disponibile pewww.otp-leasing.ro