Dacă sunteți un mare fan al Coca-Cola Zero Sugar, poate doriți să vă pregătiți: rețeta băuturii iubite se schimbă. Coca-Cola a declarat marți că modifică băutura în efortul de a face ca băutura să aibă un gust mai asemănător cu Coca-Cola. Cutia produsului va arăta, de asemenea, diferit - majoritar roție față de roșu și negru în prezent, potrivit CNN.

Coca-Cola Zero Zahar, vechea si noua cutieFoto: CNN

Miscarea vine în timp ce Coca-Cola își concentrează resursele pe produsele sale comerciale, inclusiv Coca-Cola, Coca-Cola Zero Zahăr și Diet Coca-Cola, după ce a stopat pentru moment unele mărci în dificultate. Compania speră că versiunea actualizată a Coke Zero Sugar va atrage mai mulți consumatori.

"În ciuda succesului său enorm, Coca-Cola Zero Sugar reprezintă încă un procent relativ mic", al mărcii Coca-Cola, a declarat CEO-ul James Quincey. „Rețeta îmbunătățită își aduce gustul și mai aproape de cea a Coca-Cola”, a spus el, adăugând că „acest lucru a fost influențat de perspicacitatea consumatorilor și de concentrarea noastră pe îmbunătățirea constantă”.

Noua versiune, care o va înlocui pe cea actuală, se lansează în Statele Unite luna aceasta și va ajunge în Canada în septembrie. Coca-Cola a actualizat deja produsul pe unele piețe internaționale.