McDonald's a rămas fără milkshake-uri și unele băuturi îmbuteliate la restaurantele sale din Marea Britanie, relatează BBC.

McDonaldsFoto: Trip Advisor

Lanțul de fast-food se confruntă cu probleme de aprovizionare care l-au lăsat fără milkshake-uri și unele băuturi îmbuteliate la 1.250 din locațiile sale.

Un comunicat remis presei de companie afirmă că aceasta „depune eforturi majore” pentru a limita impactul lipsurilor asupra livrărilor și clienților și că a scos unele produse din meniurile sale.

McDonald's a confirmat de asemenea că un deficit de șoferi de camion este unul dintre motivele care au dus la această situație.

„După cum a fost relatat, un număr de probleme afectează momentan retailerii noștri din Marea Britanie, una dintre acestea fiind un deficit la nivel național de șoferi HGV (n.r. vehicule grele de transport marfă).

Mai multe companii din Marea Britanie au raportat probleme de aprovizionare din cauza lipsei șoferilor.

Nando, un alt lanț de fast-food, a anunțat săptămâna trecută că și-a închis unele restaurante din Marea Britanie după ce a rămas fără pui. Este estimat că țara are un deficit de 100.000 de șoferi de camion.

Deși faimos pentru hamburgerii și cartofii săi prăjiți, lanțul McDonald's este și unul dintre cei mai mari retaileri de băuturi non-alcoolice din Marea Britanie ca urmare a unei politici intenționate din ultimul deceniu de a încerca să atragă și alte tipuri de clienți.

Citește și: