​Sodexo BRS Romania, lider de piaţă în domeniul beneficiilor extra-salariale și al serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, îl promovează pe Marius Popescu în rolul de director de vânzări la nivel național, începând cu 1 noiembrie 2021. Managerul lucrează în cadrul Sodexo România din anul 2000, el alăturându-se companiei imediat după terminarea facultății.

Marius PopescuFoto: Sodexo

Marius Popescu (44 ani) va conduce întreaga echipa de vânzări din România și va fi responsabil de definirea strategiei de vânzări, implementarea planurilor de acțiune specifice pentru creșterea portofoliului de clienți și de motivarea angajaților, astfel încât aceștia să-și atingă obiectivele asumate. El va raporta către CEO și va face parte din Comitetul Executiv al companiei.

Managerul și-a început cariera la Sodexo România ca specialist în departamentul de Relatii cu Clienții, apoi s-a mutat în departamentul de Sales, unde a deținut pe rând pozițiile de Senior Sales Reprezentative, Area Sales Manager și National Telesales Manager. În ultimii doi ani, a fost Manager de Vânzări la nivel regional, pentru segmentul de companii mici și mijlocii.

Marius a avut o contribuție esențială în implementarea unor modele noi de vânzări, inclusiv implementarea activității de inside sales și a planului de carieră din departamentul Telesales. De asemenea, a digitalizat procesul de vânzare, asigurând o mai bună valorificare a datelor în platformele și sistemele informaționale utilizate.

Marius Popescu este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (2000) și a urmat cursurile de management ale Open University Codecs.

„Sunt bucuros să anunț promovarea lui Marius Popescu în rolul de National Sales Director. Făcând parte din Comitetul Executiv, Marius devine responsabil de dezvoltarea și execuția strategiei de vânzare. Experiența sa de peste 20 de ani în Sodexo îi oferă o perspectivă amplă și o înțelegere profundă a activității și obiectivelor noastre. Inițiativele lui Marius au contribuit semnificativ la optimizarea proceselor de vânzare ale Sodexo, precum și la creșterea performanței echipelor noastre. Marius este un lider demn de urmat, perseverent și dedicat. Îi urăm mult succes și ne bucurăm să îl avem în echipă,” a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

„Aștept cu nerăbdare începutul acestei noi etape din cariera mea la Sodexo. Voi continua procesele de inovație și digitalizare pe care le-am inițiat deja. Prioritatea mea este să construiesc o echipă puternică, în care obiectivele de dezvoltare individuală să fie setate de la început și urmărite pe parcursul activității. Cred în construirea unei culturi a vânzărilor care să eficientizeze întregul proces și să le ofere clienților noștri o experiență memorabilă”, a declarat Marius Popescu, National Sales Manager, Sodexo BRS România.