Pandemia de COVID 19 a însemnat schimbarea completă a multor obiceiuri pe care la aveam în trecut, nu doar în plan personal, ci și profesional. Adaptarea la noile condiții a adus după sine și o nouă abordare privind modul în care ne raportăm la ce înseamnă mediul de lucru, iar majoritatea dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale s-au adaptat din meres la noile condiții.

Spații de birouri de închiriat la Skylight Business Center Foto: Skylight Business Center

Revenirea treptată a angajaților la birou înseamnă și regândirea spațiilor de lucru, care trebuie să asigure un mediu cât mai sigur și mai confortabil. Starea de bine a angajaților este esențială pentru dezvoltarea profesională și pentru că aceștia să contribuie la succesul unei companii, iar una dintre modalitățile prin care se poate realiza acest lucru este crearea unui spațiu de birouri modern, sigur și cât mai atrăgător, așa cum este și noua clădire de birouri din Otopeni.

Ce oferă Skylight Business Center?

Noua proprietate imobiliară Skylight Business Center se află în zona de nord a orașului Otopeni, la ieșirea spre Aeroportul Otopeni. Din punct de vedere urbanistic, zona este mixtă, cu clădiri de birouri/comerciale, sedii de firmă, spații comerciale, cu acces direct din DN 1, și case/vile, cu utilizare rezidentială.

Zona este complet sistematizată și oferă acces la străzi asfaltate și posibilitate de racord la rețelele edilitare zonale (rețea de apă, energie electrică, gaze, internet, telefonie fixă și mobilă). Accesul spre ansamblu se poate face pietonal, direct din DN 1, sau auto, prin strada Zborului, prin intermediul unei “bretele” betonate, ce face legătura dintre amplasamentul proprietății și strada Zborului.

Proprietatea este alcatuită din teren, construcții, respectiv clădire de birouri și anexă și hală. Terenul are suprafața de 5493 mp și beneficiază de front stradal atât la DN 1, pe latura de vest a proprietății, cât și la str. Zborului, prin intermediul căreia este asigurat accesul auto și pietonal. Terenul beneficiază de amenajări (alei betonate, pentru circulație auto și pietonală) și spațiu verde.

Clădirea de birouri este compusă din subsol, parter și etaj, avand suprafata ocupata la sol de 1530,27, iar hala are o amprentă la sol de 501 mp. Pe teren se ală un corp de clădire cu funcțiunea de post de transformare, ce deservește funcționalitatea clădirii.

Ce aduce nou Skylight Business Center?

Apropierea de aeroport a noului proiect de clădire de birouri este un beneficiu major mai ales pentru companiile multinaționale, ai cărei angajați pleacă des în călătorii de afaceri. Este o soluție mai eficientă și mult mai avantajoasă, pentru că nu se mai pierde timp în trafic spre și de la aeroport.

În plus, faptul că Skylight Business Center se află pe DN1 asigură acces facil către intrarea în oraș, existând o mulțime de mijloace de trasport în comun care conectează spațiul de birouri de toate punctele importante ale orașului.

Construcția de ansambluri de birouri a luat amploare în ultimii ani, și este momentul ca dezvoltatorii să implementeze cele mai noi tehnici și materiale inovatoare, pentru ca angajatorii să ofere medii de lucru la cele mai moderne standarde. În plus, investiția într-un astfel de spațiu de lucru contribuie la imaginea companiei și la atragerea și reținerea angajaților valoroși.

Majoritatea spațiilor de lucru moderne sunt gândite astfel încât să ofere angajaților zone de birouri și zone comune de relaxare la standarde ridicate, însă este necesară și abordarea stării mentale a acestora. Faptul că ansamblul de birouri se află în afara orașului, înseamnă acces la o atmosferă mai liniștită și aer mai curat, ceea ce contribuie la starea de bine a angajaților.

Siguranța la locul de muncă, spațiile confortabile de lucru, apropierea de oraș sau de aeroport, în cazul celor care pleacă des oraș în interes de lucru, sunt printre criteriile principale pe care angajații le iau acum în considerare și pe care angajatorii trebuie să le pună la dispoziție.

În noul context social, Skylight Business Center este o clădire de birouri ce îți oferă flexibilitatea locației, dar și un spațiu de lucru în care angajații se vor simți în siguranță.

Ești în căutarea unui spațiu pentru birouri în Otopeni? Află mai multe detalii: aici.

Vino să vezi cu ochii tăi cum arată locurile disponibile în Skylight Business Center.