Trăim în epoca digitalizării, iar tot mai mulți români aleg plățile digitale în defavoarea celor cu numerar. Cu variante precum plata cu cardul, cu telefonul mobil, prin SMS sau prin scanarea unui cod QR, monedele își pierd tot mai mult din popularitate. Se adună rapid, sunt grele și, de cele mai multe ori, portofelul devine neîncăpător.

Automat colectare monede la Kaufland Foto: Kaufland Romania

Totuși, valoarea banilor rămâne aceeași, indiferent că sunt sub formă de monede sau bancnote.

Kaufland România pune la dispoziția clienților săi o soluție simplă și practică de a valorifica măruntul din casă. Astfel, cei care vizitează magazinele Kaufland vor găsi în zona de la intrare un aparat de colectare a monedelor, care oferă contravaloarea sumei pe un card de cumpărături.

Procesul este simplu: puneți toate monedele pe sita metalică, luați chitanța eliberată de aparat și mergeți la Biroul de Informații pentru a ridica un card de cumpărături cu aceeași valoare.

În 2021, aproximativ 265.000 de oameni au folosit aparatele din magazinele Kaufland, colectând peste 85 de milioane de monede. Valoarea totală a depozitelor a depășit suma de 12.5 milioane de lei.

Aflați mai multe despre aparatele de colectat monede, disponibile în toate cele peste 150 de hipermarketuri Kaufland din țară: Kaufland | Scapă de grija monedelor!