MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, își consolidează poziția în Centrul țării și anunță alte două tranzacții. Astfel, compania a semnat preluarea pachetului integral de acțiuni pentru Centrul Medical de diagnostic și imagistică Tomorad din Sfântu Gheorghe și a pachetului majoritar de 60% de acțiuni a Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș.

MedLife va avea în portofoliu 41 de achiziţiiFoto: MedLife

Cu o activitate de peste 25 de ani pe piața serviciilor medicale private din România, Centrul Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș este recunoscut la nivel local pentru serviciile de excelență în sfera patologiei digestive. Unitatea dispune de un departament performant pentru diagnosticul şi tratamentul modern al afecţiunilor digestive cu risc crescut de morbiditate precum: esofagite, boala ulceroasă, gastrite, ciroze hepatice, pancreatite acute şi cronice, dar și de un compartiment dedicat diagnosticului şi tratamentului afecţiunilor hepatice și a leziunilor preneoplazice și neoplazice.

Spre deosebire de centrul de la Târgu Mureș, Centrul de diagnostic și imagistică medical de la Sfântu Gheorghe este mai recent intrat pe piața de servicii medicale private din România și este recunoscut pentru serviciile de imagistică medicală, fiind dotat cu un Computer Tomograf performant si o serie de ecografe pentru investigații mamare, abdominale, cardiovasculare și altele. Adițional zonei de imagistică, Centrul oferă servicii medicale și pentru alte specialități precum: neurologie, nefrologie, ortopedie, cardiologie și chirurgie vasculară.

"Cele 2 achiziții reprezintă un pas firesc în extinderea operațiunilor noastre în Centrul țării. Suntem deja prezenți în ambele orașe cu facilități de ambulatoriu și laborator, iar noile achizitii vor veni în completarea serviciilor existente, reprezentând noi facilități atât pentru clienții noștri corporate, cât și pentru pacienții individuali. Ne bucurăm să aducem alături de noi echipe cu notorietate în bresla medicală care vor aduce plus valoare serviciilor noastre la nivel local", a declarant Dorin Preda, Director Executive, MedLife Group.

Odată cu finalizarea celor două tranzacţii anunţate, MedLife va avea în portofoliu 41 de achiziţii, fiind totodată şi operatorul cu cea mai mare expertiză în astfel de proiecte. Potrivit reprezentaților companiei, vor urma și alte tranzacții până la finalul anului.