​​METRO este un susținător cu tradiție al afacerilor din sectorul HoReCa și vine permanent cu soluții pentru promovarea și consolidarea lor, oferind de la produse adaptate profesioniștilor, până la consultanță, soluții digitale și proiecte inovatoare dedicate industriei ospitalității.

METRO lansează 3 ghiduri originale pentru a sprijini turismul românesc și industria HoReCaFoto: METRO

După lansarea în primăvara acestui an a unui ghid de LOCAȚII PENTRU EVENIMENTE, METRO continuă să fie alături de industria HoReCa prin lansarea a două noi ghiduri cuprinzătoare și extrem de utile, de TURISM și de IGIENĂ, menite să ușureze misiunea și să crească vizibilitatea și profitabilitatea clienților METRO care dețin hoteluri și restaurante în diverse zone ale țării.

Odată cu lansarea Ghidului de călătorie România 2022, aflat la cea de-a doua ediție, METRO aduce în lumina reflectoarelor potențialul și avantajele pe care le oferă turismului românesc, prezentând sute de obiecte turistice, unități de cazare și restaurante aparținând clienților METRO din toate colțurile țării. Astfel, turismul românesc este încurajat, iar antreprenorii beneficiază de un ajutor consistent în promovarea afacerilor lor.

Destinațiile perfecte pentru evenimente, în prim plan

Cu gândul la clienții din industria HoReCa, dar și la toți cei care planifică un eveniment important și sunt în căutarea soluțiilor ideale, METRO a lansat în primăvara acestui an și un ghid cu Locații pentru evenimente, care pune în valoare peste 200 de localuri fabuloase aparținând clienților săi, care dispun de toate facilitățile necesare pentru aniversări memorabile, private sau corporate.

Igienă la cele mai înalte standarde

Pentru că mâncarea nu trebuie să fie doar delicioasă, ci și 100% sigură, Ghidul de igienă HoReCa 2022 centralizează informațiile de care antreprenorii din domeniu au nevoie pentru crearea, implementarea adecvată și optimizarea celor mai stricte sisteme de control (HACCP). Orice unitate care deține o certificare HACCP beneficiază de garanția respectării normelor legale impuse afacerilor din industria alimentară și de garanția calității produselor alimentare oferite. Ghidul de igienă și curățenie de la METRO include proceduri și reguli detaliate care trebuie cunoscute și respectate de personalul angajat, dar și un plan de igienă HACCP, pentru ca afacerea ta să fie în conformitate cu legislația actuală.

Ghidul conține recomandări de produse profesionale din sortimentul METRO, dar și fișe de lucru care pot fi descărcate rapid, printr-un simplu click și utilizate direct în locație.

Cele trei ghiduri sunt disponibile online în mod gratuit pe site-ul METRO, în secțiunea dedicată!