Accesul bucureștenilor la servicii medicale la standarde occidentale devine acum mai simplu, odată cu inaugurarea Medikali. Clinica multidisciplinară este situată în sectorul 3, pe Bld. Theodor Pallady, nr. 66A, vis-a-vis de centrul comercial IKEA și pune la dispoziția pacienților peste 30 de specialități medicale pentru consultații și investigații.

MedikaliFoto: Medikali

Aici, o echipă formată din peste 80 de medici furnizează servicii integrate de medicină de familie pediatrie; cardiologie; obstetrică – ginecologie; ortopedie; oftalmologie; ORL; gastroenterologie; diabet, nutriție și boli metabolice; urologie; endocrinologie; alergologie; hematologie, urologie, medicină internă, dermatologie; chirurgie generală; chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă; nutriție și dietetică; ecografie; nefrologie; neurologie; pneumologie; proctologie; recuperare medicală; reumatologie, precum și proceduri estetice.

Sediul cu o suprafață de peste 1.500 mp acoperă întreg spectrul de diagnostic și tratament – consultații profesionale, analize de laborator și Radiologie – Imagistică – toate realizate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, de la producători recunoscuți pe plan internațional precum General Electric, Siemens, Samsung, Nidek și altele. În plus, clinica dispune și de un centru dedicat serviciilor de kinetoterapie pentru adulți și copii, fizioterapie și masaj terapeutic, reunite sub conceptul Medikineto.

Printre avantajele importante aduse de Medikali se numără și raportul calitate – preț avantajos, dar și timpul scurt până la obținerea unei programări.

Atuurile Medikali: echipa de specialiști, dotările și abordarea bazată pe empatie față de pacient

Medikali își propune să aducă o nouă perspectivă asupra actului medical, astfel încât fiecare pacient să simtă că are o clinică doar pentru sine – un loc în care este tratat corect, cu respect și empatie, iar starea sa de sănătate este privită în ansamblu, întrucât diagnosticele și rezultatele investigațiilor sunt urmărite și corelate de către medici. Rezultatul este o experiență plăcută și simplificată, în care pacientul și cadrele medicale pot construi o relație bazată pe încredere.

La Medikali, pacienții sunt puși pe primul loc: dosar medical electronic, Navigator de pacienți, Concierge Medical

Grija față de pacienți și nevoile și așteptările lor nu se limitează, însă, doar la actul medical.

Chiar de la prima vizită în clinică, Navigatorul de pacienți va ghida pacientul în toate etapele și procesele ce presupun interacțiunea cu Medikali. Rolul departamentului format din medici rezidenți este de a identifica nevoile pacientului, a organiza informațiile, a analiza fiecare situație și a oferi soluții și/sau alternative.

Datorită unei investiții semnificative în digitalizare, fiecare pacient beneficiază și de un dosar medical electronic, putând accesa cu ușurință istoricul consultațiilor, rezultatele investigațiilor medicale și al analizelor de laborator, precum și diagnosticele și tratamentele prescrise. Toate aceste informații vor fi disponibile în curând și în aplicația Medikali.

La final, prin intermediul sistemelor informatice de ultimă generație, toți cei care trec pragul clinicii vor putea oferi un feedback nominal în urma consultației, răspunsurile fiind monitorizate zilnic.

Pacienții Medikali pot opta și pentru serviciul de Concierge medical, menit să faciliteze accesul la cel mai bun plan de prevenție sau tratament pentru o gamă largă de afecțiuni sau riscuri. În cadrul primei vizite, medicul Concierge va face pacientului o anamneză amănunțită, va indica tipul de investigații necesare și va oferi, dacă este nevoie, sfaturi medicale punctuale. În cazul unui diagnostic ce presupune accesarea unei echipe pluridisciplinare, Concierge-ul medical devine coordonatorul de caz pentru întreg procesul de diagnostic și tratament al pacientului. Nu în ultimul rând, Concierge-ul medical poate fi apelat telefonic pentru sfaturi medicale, interpretarea anlizelor sau pentru urmărirea evoluției unui diagnostic.

„Clinica Medikali a fost construită plecând de la un nou concept medical și anume, aici tratăm omul, nu doar pacientul. Știm cât de important este să plecăm de la om și de la întrebările, grijile și speranțele sale atunci când construim dosarul medical sau când propunem soluții medicale de prevenție sau tratament. Așadar, echipa noastră de medici care deține expertiză și experiență vastă în domeniu, oferă pacienților empatia și încrederea de care au nevoie atunci când vin la medic.” a declarat Dr. Adina Negoiță, CEO Medikali.

O investiție de anvergură, cu capital 100% românesc

Pentru construcția și dotarea clinicii cu tehnologie și infrastructură de ultimă generație, Medikali a investit până acum 2,8 milioane de Euro.

În cadrul clinicii Medikali activează peste 120 de profesioniști, dintre care un procent de 70% este personal medical. Din echipa medicală fac parte atât medici din spitale publice, precum și medici care activează în cadrul companiilor private din domeniu. Pe viitor, Medikali își propune să dezvolte centre medicale de excelență în București.

Programările se pot face telefonic, la 021 9806, sau pe www.medikali.ro.