Compania Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră scoate la vânzare complexul turistic Venus din Eforie Nord, la preţul de 4 milioane de euro, potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) și citat de Agerpres.

Stațiunea Eforie NordFoto: Agerpres

„Cu referire la aplicarea Hotărârilor AGOA nr. 8 şi nr. 9 din data de 29.11.2022 şi a Hotărârii AGOA nr. 2/13.03.2023, Consiliul de Administraţie al THR Marea Neagră SA informează acţionarii cu privire la vânzarea complexului turistic Venus din staţiunea Eforie Nord, la preţul de 4 milioane euro”, se arată în document.

THR Marea Neagră este o companie din industria turismului din România. THR Marea Neagră este o societate pe acţiuni rezultată din fuziunea prin absorbţie de către Eforie SA a patru mari societăţi de turism de pe litoralul românesc: Carmen Silva SA, Mioriţa Estival SA, Venus SA şi Saturn SA.

Cu 5.400 de locuri de cazare, THR Marea Neagră poate fi clasificată drept cea mai mare societate comercială de turism din sud-estul Europei, potrivit prezentării de pe site-ul companiei.

„Strategia precisă, competitivă, bazată pe calitatea serviciilor, prin orientarea întregii organizaţii către client, face ca activitatea desfăşurată să recomande THR Marea Neagră drept un partener de încredere pentru marii operatori de pe piaţa turistică internaţională şi pentru cele mai mari agenţii româneşti de incoming”, se mai spune în prezentare.