Omul de afaceri Fathi Taher vrea sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni la hotelul JW Marriott din Bucuresti, mandatand in acest sens casa de avocatura “Bostina si Asociatii” sa poarte negocieri cu toti actionarii, se arata intr-un comunicat al casei de avocatura. Reprezentantii casei de avocatura sustin ca au mandat sa negocieze cu Strabag si cu Bank of Cyprus, precum si cu toate partile care sunt interesate in tranzactie.

“Sunt interesat sa cumpar si chiar am facut o propunere in acest sens celor de la Strabag in urma cu aproape un an, insa pana acum nu am primit nici un raspuns. Nu am stiut ca nu ne-am inteles la pret pana cand nu am citit in presa” a declarat Fathi Taher.

“Vom explora toate optiunile care se deschid, astfel incat toate etapele negocierilor sa se desfasoare cu fluenta si cu rezultate pozitive. Avem mandate sa negociem si cu Strabag si cu Bank of Cyprus, precum si cu toate partile care sunt interesate in tranzactie”, a precizat avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

In prezent, Fathi Taher detine 19% din actiunile JW Marriott Bucuresti, in vreme ce Strabag controleaza 55% din actiunile hotelului. De asemenea, si ONT Carpati, al carui actionar majoritar este Bank of Cyprus, se numara printre actionarii hotelului bucurestean.