Consortiul format din EC Harris Projects si RomCapital Invest va acorda asistenta tehnica pentru evaluarea performantei managementului contractelor privind constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Contractul, cofinantat de Comisia Europeana si de catre Guvernul Romaniei, are o valoare de 188.500 euro.

Obiectivul general al contractului vizeaza analiza deciziilor manageriale luate in implementarea proiectului Constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada.

Prin serviciile de asistenta tehnica contractate se urmareste diagnosticarea dificultatilor intampinate in implementarea proiectului, formularea de recomandari pentru imbunatatirea performantelor in cadrul proiectului, asigurarea aplicarii continue a unor practici de management financiar corect si identificarea unor masuri de imbunatatire a performantelor manageriale in implementarea proiectelor viitoare.

Durata de implementare a contractului este de 11 saptamani de la data inceperii serviciilor de asistenta tehnica.