A treia editie a Premiilor Comertului Traditional, competitie organizata de revista Piata si Metro Cash & Carry, a ajuns aproape de final. Doar 19 firme care opereaza magazine sau retele de magazine de format traditional au fost selectate pentru etapa finala, in care juriul va desemna castigatorii celor 14 trofee.

Cele mai multe nominalizari le-au obtinut firmele Paco Prod Serv Focsani, AF Spanu Gura Humorului si Berlin Barlad.

Paco (operatorul lantului de magazine cu acelasi nume) si AF Spanu (operatorul a doua magazine specializate in tutun si produse de ingrijire personala si a locuintei) au fost nominalizate la toate categoriile de premii. Berlin, operatorul unei retele de magazine generale din Barlad, a obtinut nominalizarea la Marele Premiu, premiul pentru eficienta si premiul pentru marketing.

Castigatorii premiilor si mentiunilor vor fi cunoscuti in Gala festiva organizata la salonul Le Diplomate al Hotelului Hilton, in seara zilei de 29 mai.

Premiile, cu o valoare totala de 23.000 de euro, sunt acordate de Metro Cash & Carry Romania si constau in vouchere de cumparare valabile in reteaua magazinelor Metro Cash & Carry.

Concursul Premiile Comertului Traditional, initiat de Piata – revista bunurilor de larg consum si compania Metro Cash & Carry Romania, are ca obiectiv descoperirea si promovarea modelelor de performanta in retailul traditional sub toate formele in care aceasta se poate manifesta: eficienta, originalitate, dinamism, viziune pe termen lung. Organizatorii considera ca recompensarea, inclusiv materiala, a performerilor stimuleaza spiritul competitiv si ofera unele modele de business, contribuind astfel la efortul de modernizare a comertului traditional din Romania.

Lista completa a nominalizarilor pentru Premiile Comertului Traditional:

Marele Premiu:

AF Spanu Florin Gura Humorului; Mitexim Dorohoi; Berlin Barlad; Paco Prod Serv Focsani

Premiul pentru cel mai eficient comerciant din categoria 0-100 MP

AF Mihutescu Onesti; AF Spanu Florin Gura Humorului; Compotrans Europa Impex Hunedoara; Sildan Moinesti; Admir Botosani; Mon Com Bucuresti

Premiul pentru cel mai eficient comerciant din categoria 100,1-200 MP

Livella Com Oradea; Paco Prod Serv Focsani; Dulcineea Timisoara; Margom Trans Sibiu; Cockteil si Vise Targoviste; Berlin Barlad

Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing in categoria 0-100 MP

AF Spanu Florin Gura Humorului; Doratin Impex Comanesti; Mitexim Dorohoi; Coral Petcom Bucuresti

Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing in categoria 100,1-200 MP

Paco Prod Serv Focsani; Ruxir Bucuresti; Berlin Barlad; Margom Sibiu

Premiul pentru cel mai bun magazin specializat

Pascaru ADPF Barlad; Casa Vinului Dr. Pusca Bucuresti; AF Spanu Florin Gura Humorului; Paco Prod Serv Focsani; Pasion Suceava