Firma de avocatura Allen & Overy LLP din Marea Britanie isi extinde activitatea pe piata romaneasca prin asocierea cu casa de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA (RTPR), aceasta urmand a deveni efectiva incepand cu data de 1 iulie. Noul birou va opera sub numele de “Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen &Overy LLP” se arata intr-un comunicat al celor doua case de avocatura.

“Inainte de a incheia aceasta asociere, am cooperat foarte mult cu RTPR in tranzactii de succes din Romania. Exista o nevoie certa a clientilor nostri ca Allen & Overy sa aiba propriul birou in Bucuresti, iar asocierea cu RTPR reprezinta pentru noi cea mai buna modalitate de a oferi clientilor expertiza juridica locala relevanta", a declarat Jane Townsend, regional managing Partner Allen & Overy pentru Europa Centrala.

Societatea de avocatura RTPR, infiintata in 2004 in Bucuresti, are cinci parteneri - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici - si 33 de avocati care ofera servicii specializate unui portofoliu de clienti nationali si internationali.

Allen & Overy este o companie de consultanta juridica interntionala cu aproximativ 5.500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea. Primul biroul al companiei a fost deschis in 1930 in Londra de George Allen si Thomas Overy. Firma opereaza in Europa Centrala si de Est din 1991 cand si-a deschis primul birou in Varsovia. Ulterior s-a extins in Cehia, Ungaria, Rusia si Slovacia. Fiecare birou ofera consultanta specializata clientilor locali si internationali in tranzactii atat pe pietele locale, cat si in regiune.