Patru curse ale companiei Wizz Air din si inspre Italia vor fi anulate sambata, din cauza unei greve a controlorilor de trafic italieni. Intr-un comunicat, compania low-cost precizeaza ca a anulat toate cursele de sambata din si inspre Italia, in intervalul orar 8.00 si 16.00, din cauza actiunii de protest din peninsula. Dintre acestea patru zboruri sunt din si inspre Romania.

Cursele care sunt afectate de greva de pe aeroportul Katowice-Roma Ciampino (zborul cu numarul W6 145), Rome Ciampino-Katowice (W6 146), Varsovia- Milano Bergamo (W6 435), Milano Bergamo- Varsovia (W6 436), Cluj-Napoca-Milano Bergamo (W6 777), Milano Bergamo -Cluj-Napoca (W6 778), Bucuresti-Venetia Treviso (W6 759) si Venetia Treviso- Bucuresti (W6 760).

Pasagerii companiei Wizz Air au fost infomati prin e-mail sau telefon si pot sa isi faca din nou rezervare fara sa li se perceapa nici o taxa, informeaza comunicatul.

NewsIn transmite, de asemenea, ca zborul Tarom Roma-Bucuresti (RO 404) care pleaca la ora 11.20 din capitala italiana nu va fi anulat din cauza grevei controlorilor de trafic.

Directorul general al companiei low-cost Myair, Antonio Iervolino, a declarat ca singura cursa a companiei care ar trebui sa plece din Italia spre Romania, nu va fi anulata, ci doar va inregistra o intarziere de circa o ora. "Asta nu inseamna ca trebuie sa anulam cursele", a mentionat Iervolino.

Reprezentantii companiei low-cost Blue Air au spus ca greva italienilor nu afecteaza cursele companiei din si inspre Romania, deoarece compania nu are nici un zbor in intervalul orar in care se desfasoara protestul.