Descarcarile de MP3-uri, crestere de 300% dupa liberalizarea pietei muzicii online" />

Print Descarcarile de MP3-uri, crestere de 300% dupa liberalizarea pietei muzicii online" onclick="printArticle('https://www.hotnews.ro', '3484123')" style="cursor:pointer;"/>
YM Descarcarile de MP3-uri, crestere de 300% dupa liberalizarea pietei muzicii online" onclick="sendArticleLinkByYM('https://www.hotnews.ro', '3484123', 'https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-3484123-descarcarile-mp3-uri-crestere-300-dupa-liberalizarea-pietei-muzicii-online.htm')" style="cursor:pointer;"/>
E-mail Descarcarile de MP3-uri, crestere de 300% dupa liberalizarea pietei muzicii online" onclick="sendArticleLinkByMail('https://www.hotnews.ro', '3484123', 'https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-3484123-descarcarile-mp3-uri-crestere-300-dupa-liberalizarea-pietei-muzicii-online.htm')" style="cursor:pointer;"/>
Mai mare|Mai mic

Descarcarile de MP3-uri, crestere de 300% dupa liberalizarea pietei muzicii online

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Marţi, 8 iulie 2008, 11:18 Economie | Companii

Descarcarile de MP3-uri au crescut substantial in ultimul an datorita introducerii unor formate fara DRM (Digital Rights Management) in cataloagele Warner si EMI, anunta SkyNews.com.

Compania 7digital.com, care distribuie muzica online, a anuntat o crestere de 300% in ultimul an la descarcarile de MP3-uri. Cresterea spectaculoasa a descarcarilor vine dupa ce gigantii muzicii Warner si Emi au ales sa introduca in cataloagele lor un nou format de download fara DRM (Digital Rights Management).  

Odata introdus acest sistem, MP3-urile descarcate fara DRM  pot fi ascultate pe orice player si mutate pe orice suport. 

“Iubitorii de muzica incep sa realizeze ca daca ai un iPod nu e obligatoriu sa cumperi melodii de pe iTunes. Avem peste 1,2 milioane de utilizatori multumiti, iar peste 80% din MP3-urile din oferta noastra sunt in acest format”, a declarat Ben Drury, seful executiv al 7digital.com.  

Cele mai descarcate albume sunt “X” – Kylie Minogue, “Rainbows” – Radiohead si “Hard Candy” – Madonna.
Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

1207 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version