Impact Developer & Contractor a inregistrat anul trecut un profit net de 8,4 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de rezultatul obtinut in 2007, potrivit rezultatelor preliminare ale dezvoltatorului imobiliar. Veniturile companiei s-au majorat cu 40%, la 255,1 milioane de lei, de la 182 milioane de lei in 2007, ca urmare a evolutiei bune a pietei din prima parte a anului trecut.

In acelasi timp, cheltuielile Impact Developer & Contractor s-au ridicat la 244,6 milioane de lei, cu 42,3% mai mult decat in 2007.

Valoarea contractelor incheiate de companie in anul 2008 a fost de 75 milioane de lei.

"In conditiile economice actuale, prioritatea noastra in 2009 este sa ne pastram eficienta operationala la nivelul companiei printr-o politica de control a costurilor administrative. In acelasi timp, ne largim portofoliul de solutii de locuire adresate clientilor si modificam proiectele locuintelor care vor fi livrate in acest an pentru a putea fi achizitionate cu TVA 5%”, a declarat Carmen Sandulescu, director executiv financiar al Impact Developer & Contractor.

Conform reprezentantilor companiei, rezultatele prezentate sunt provizorii, urmand a fi supuse auditarii financiare conform prevederilor legale si putand suferi modificari pana la definitivarea si prezentarea acestora spre aprobarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 25 aprilie.