Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a numit-o pe Dorina Tiron in functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), se arata intr-un comunicat al institutiei. Noul director general al CNADNR a mai ocupat aceasta functie in perioada 2006 – 2007, pentru ca apoi sa fie numita in fruntea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi.

"Desemnarea directorului general al CNADNR este fundamentata pe o analiza detaliata a activitatii desfasurate anterior de catre inginerul Dorina Tiron", se arata in comunicatul ministerului.

Dorina Tiron a absolvit, in anul 1986, Facultatea de Constructii, Cai Ferate, Drumuri si Poduri, din cadrul Institutului Politehnic Iasi, si lucreaza, din anul 1994, in cadrul Directiei Regionale Iasi a CNADNR.

Intre anii 2003 si 2006, Dorina Tiron a fost director regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, iar in perioada 1999 – 2003, a avut functiile de director tehnic si director general al acestei Directii.

Dorina Tiron a fost, din 2007 pana in prezent, director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi.