Operatorul de fast-food-uri Snack Attack a intrat in insolventa, din cauza datoriilor catre fostul furnizor de carne de pui Convenience Prod. Snack Attack sustine, insa, ca a ajuns la un acord de esalonarea a platilor cu fostul furnizor, iar platile au inceput deja sa fie efectuate si il acuza pe avocatul furnizorului ca ar fi actionat abuziv, fara acordul clientului sau, potrivit Mediafax.

Pe 28 aprilie, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de Convenience Prod pentru deschiderea procedurii de insolventa asupra Snack Attack, iar A&A Consultants IPURL a fost desemnat administrator judiciar al firmei.

Snack Attack a anuntat, printr-un comunicat remis agentiei Mediafax, ca a renuntat, la sfarsitul anului trecut, la furnizorul de carne folosita la prepararea sandvisurilor, sustinand ca

produsele aveau o "calitate indoielnica" si nu corepundeau standardelor de siguranta a alimentelor.

Snack Attack spune, insa, ca a ajuns la un acord de esalonarea a platilor cu fostul furnizor, iar platile au inceput deja sa fie efectuate: "Cu toate ca acordul a fost agreat si platile au inceput sa fie efectuate, avocatul furnizorului a depus o plangere impotriva Snack Attack, iar la 28 aprilie a cerut chiar deschiderea procedurii de insolventa. Avocatul a actionat fara aprobarea actionarului, fapt confirmat si de cererea de renuntare la judecata adresata Tribunalului Bucuresti", se arata in comunicatul firmei.

"Furnizorul nostru a fost la fel de surprins. Este un caz de abuz din partea avocatului si nimeni nu va avea de castigat. Aceasta masura nu are sens si trebuie oprita imediat", a declarat, in comunicat, Florin Balu, director general si actionar al Snack Attack.

Potrivit Marietei Anastasescu, practician la A&A Consultants, Snack Attack se afla sub observatie, iar firma a depus o declaratie de reorganizare. Daca planul de reorganizare judiciara va fi confirmat de creditori si admis de catre judecatorul sindic, firma isi va desfasura in continuare activitatea conform acestui plan pana la stingerea datoriilor.

Snack Attack detine o retea de 17 restaurante din Bucuresti, comercializand sandvisuri, supe, salate si alte preparate. Produsele Snack Attack sunt vandute atat in reteaua proprie, cat si in benzinarii, supermarketuri si hipermarketuri.