BILLA Romania a inregistrat, in anul comercial 2008, o cifra totala de afaceri de 320 milioane euro, in crestere cu 9,55% (cifre ajustate la cursul de schimb valutar), in conditiile in care numarul de angajati a crescut de la 2.390 la 2.862 angajati, informeaza REWE International AG, intr-un comunicat de presa.

Cresterea cifrei de afaceri se datoreaza in principal expansiunii – reteaua a crescut de la 28 de unitati la 34 in anul 2008.

"Am investit intensiv pe piata romaneasca in dezvoltarea retelei de magazine. Aceasta a dus la cresterea numarului de angajati si reprezinta un pas strategic important pentru activitatea noastra viitoare. Pentru a optimiza logistica, am inaugurat anul trecut, la Brazi, un nou depozit central si astfel am reusit sa eficientizam livrarile catre filialele noastre", a declarat Janusz Kulik, membru al board-ului REWE International AG.

In 2009, BILLA va implini 10 ani de activitate in Romania. In acest an, compania va implementa BILLA Club Card, creand astfel un instrument important pentru fidelizarea clientilor.