"Acest site poate dauna computerului dumneavoastra". Acesta este primul rezultat al cautarii pe motorul de cautare Google dupa termenul "Asiban". Daca pe site-ul Asiban se poate intra folosind browserul Internet Explorer, browserul Firefox are avertizare de malware atunci cand tastezi adresa site-ului asiguratorului Asiban. Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Groupama nu au dorit sa ofere explicatii pe aceasta tema.

Integrarea operatiunilor Asiban, BT Asigurari si OTP Garancia, sub un brand unic, respectiv Groupama Asigurari, reprezinta cel mai mare proces de fuziune de pana acum de pe piata asigurarilor din Romania.

In luna mai a acestui an, Groupama a anuntat faptul ca a depus la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) proiectul sau de creare a unui nou jucator pe piata locala a asigurarilor, prin integrarea operatiunilor celor trei companii.

Din activitatea desfasurata de cele trei companii, Groupama a realizat anul trecut in Romania prime brute subscrise totale de peste un miliard lei, in crestere cu 17,76% fata de valoarea cumulata a primelor inregistrate de cele trei companii in 2007 (852,2 milioane lei). Groupama detine in prezent locul trei pe piata locala a asigurarilor, dupa Vienna Insurance Group si Allianz.