Fosta firma de consultanta “Cabinetul Calin Tatomir” (CCT) a actualului director general al Microsoft Romania, Calin Tatomir, si-a schimbat denumirea in CCT Consultants, in urma unui proces de rebranding, dupa ce acesta si-a vandut actiunile catre deputatul Varujan Pambuccian, pentru a evita conflictul de interese. Alaturi de noua identitate vizuala, compania a anuntat si noi linii de consultanta, una dintre acestea fiind asistenta acordata companiilor in procesul de tranzitie a unor afaceri in mediul online.

Noile linii de consultanta ale companiei tintesc reducerea cheltuielilor operationale prin promovarea unor noi arhitecturi IT, a utilizarii mai eficiente a mediului online, iar pentru autoritatile publice locale, prin utilizarea unor sisteme cu eficienta energetica ridicata si a resurselor energetice regenerabile.

Calin Tatomir a preluat conducerea Microsoft Romania pe 15 octombrie 2008, inlocuindu-l pe Silviu Hotaran, care a fost director general al companiei intre 1996 si 2004 si din iunie 2007 pana in 2008.