Euroins Romania va avea doi directori generali, respectiv pe Alin Bucsa si pe Dan Bold, care il vor inlocui pe fostul director general interimar Andrei Gluvacov, potrivit hotararii consiliului director al companiei, a anuntat luni asiguratorul. Andrei Gluvacov va fi numit membru in echipa de conducere a asiguratorului, acesta urmand a fi si consilier al presedintelui EIG, divizia de asigurari a Eurohold.

Potrivit informatiilor Euroins, Alin Bucsa are o experienta de peste 13 ani in domeniul asigurarilor, din anul 1996 pana in 1999 a facut parte din echipa Asirom, in prima faza la Departamentul Marketing, ca mai apoi sa se alature echipei manageriale. Din 2007 a preluat functia de Director al Sucursalei Municipiului Bucuresti in cadrul companiei BCR Asigurari.

Dan Bold are o experienta de 9 ani pe piata financiar bancara. Inainte de a veni la Euroins, a facut parte din echipa manageriala Raiffeisen Bank timp de aproape 5 ani, inainte de aceasta perioada avand functia de Director in cadrul companiei Aviva.

Andrei Gluvacov, fost Managing Director si Director General Interimar, va fi promovat ca membru in Managing Board, cu ocazia AGA din 16 iulie, acesta urmand a fi si consilier al presedintelui EIG, divizia de asigurari a Eurohold.

Numirea celor doi directori asteapta acum autorizarea arbitrului pietei asigurarilor (CSA).