Toti pasagerii care au facut rezervari pentru compania MyAir din si spre Italia vor fi preluati de compania Blue Air. Calatorii vr trebui doar sa prezinte biletete si sa plateasca taxele aeroportuare, a declarat miercuri pentru NewsIn omul de afaceri Nelu Iordache, care detine operatorul low-cost Blue Air.

"Toti pasagrii care au facut rezervari sau circulau frecvent cu MyAir din si inspre Italia vor fi preluati de compania Blue Air, in limita locurilor disponibile pana la 1 septembrie. Numai din si spre Rimini noi nu operam si am inteles ca singura companie low-cost care opera din si inspre aceasta destinatie era MyAir", a declarat Nelu Iordache.

Autoritatea Aviatiei Civile Italiene (ENAC) a anuntat miercuri suspendarea licentei de zbor pentru compania italiana low-cost MyAir, care opereaza curse si spre Romania, ca urmare a nerespectarii angajamentelor asumate in ceea ce priveste restructurarea sa financiara, relateaza AFP. Suspendarea licentei de zbor, pe o durata neprecizata, intra in vigoare incepand de vineri.