Scoate-ti de la naftalina spiritul antreprenorial si imbogateste-te. Pune pe roate o afacere, angajeaza oameni si plateste-i decent. Fa o caruta de bani si cheltuie-i pe bunuri, servicii si echipamente de productie. Plateste taxe. Fa si mai multi bani. Plateste si mai multe taxe.

Nu ii lua in seama pe cei care iti spun ca gresesti procedand astfel. Este bine sa fii bogat, este si mai bine sa fii putred de bogat. Daca suma pe care o platesti drept impozit pe profit sau pe venit te ingrozeste, inseamna ca faci exact ceea ce trebuie.

Cu cat averea ta este mai mare, cu atat sumele pe care le platesti statului sunt mai mari. Si cu cat aceste sume sunt mai mari, cu atat mai usor pot autoritatile sa ii ajute pe romanii mai putin norocosi decat tine, cu atat mai multe autostrazi, scoli sau spitale pot fi construite. Cu atat mai civilizata va deveni tara in care vor trai copiii si nepotii tai.

Acum, mai mult decat oricand, Romania are nevoie de voi pentru a iesi din rahatul in care se scalda de 20 de ani. De voi, cei care nu obisnuiti sa stati cu mana intinsa la usa guvernului, ci incercati sa va ajutati singuri. De voi, cei care stiti ce vreti de la viata si care sunteti pregatiti sa faceti tot ceea ce puteti pentru a va indeplini visele.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Cristian Orgonas.