Heineken Romania renunta la productia de malt si disponibilizeaza 61 de angajati
"Acestora li se va oferi consiliere in cariera si asistenta in cautarea unui loc de munca. In plus, am agreat impreuna cu sindicatele un pachet de compensatii financiare care le va fi acordat ca urmare a incetarii contractului de munca”, a declarat Jan Derck van Karnebeek, general manager Heineken Romania.
Reprezentantii companiei arata ca renuntarea la productia de malt nu va afecta productia de bere la fabricile din Romania, Heineken Romania urmand sa achizitioneze malt de la furnizori.
"Decizia de a renunta la productia de malt s-a luat in urma analizei amanuntite a tuturor aspectelor relevante din companie, incluzand optimizarea costurilor, posibilitatea de extindere, capacitatile existente si nevoile de investitii viitoare. Rezultatul studiului releva faptul ca productia de malt in cadrul Heineken Romania se realizeaza cu costuri foarte mari, rezultate din consumul mare de energie si apa. Mai mult, tinand cont de standardele existente, capacitatea celor trei sectii de malt este relativ scazuta. Achizitionarea de malt de la furnizori va elimina aceste costuri", se arata in comunicatul producatorului de bere.
Heineken Romania are cinci fabrici de bere situate in Constanta, Craiova, Hateg, Miercurea-Ciuc si Targu Mures si 1.300 de angajati.
- +1 (1 vot)bere fara malt (Joi, 17 septembrie 2009, 15:34) costi [anonim]cea mai buna optimizare a costurilor este sa nu mai adauge la ingrediente malt, ci aroma de malt, aroma de bere, aroma de hamei si dioxid de carbon...se aude ca unii producatori o fac deja! hai noroc ca oricum viata e grea!raspunde trimite
- 0 (0 voturi)bere (Joi, 17 septembrie 2009, 16:53) fvb [anonim] i-a raspuns lui costisi iaurtul contine lapte praf, si vinul e ajutat cu zahar ca sa fermenteze mai repede, etc. de ce nu si-ar face si ei viata mai usoara? plus ca tot ce e in comert e pasteurizat, si berea si sucul, si vinul, si laptele, si laptele din care se face iaurtul, etc. daca vrei ceva sanatos, poti sa iti faci acasa. suc, iaurt, vin, bere, etc. dureaza cam o luna sa fermenteze berea, dar e mult mai buna decat aia cu eticheta frumoasa din comert.raspunde trimite
- 0 (0 voturi)si colorant? (Joi, 17 septembrie 2009, 17:03) Nicky [anonim] i-a raspuns lui costiPlus ceva colorant.... si gata berea!raspunde trimite
-
- 0 (0 voturi)Heineken: nu mai cumpar! (Joi, 17 septembrie 2009, 19:04) Seba [anonim]Heineken e o bere relativ scumpa in Romania, insa una din cele mai ieftine in Franta. Pai daca baietii incep cu cumpararea de materie prima dubioasa, cine stie de pe unde, pai eu nu am sa mai cumpar. Si sa nu care cumva sa aud ca baga prostii in sticle, ca imi schimb imediat parerea despre ei.raspunde trimite
- 0 (0 voturi)Berea romaneasca (Joi, 17 septembrie 2009, 22:22) ANDREI [anonim]Daca tot vorbiti de bere, am vorbit ieri cu un angajat tuborg si am ramas socat: au 20 de ingrediente pentru bere!!! Iar pe sticla scrie: apa malt hamei! nu mai punem apa de sub cimitirul de langa fabrica, pentru ca asta e aroma naturala!raspunde trimite
- 0 (0 voturi)berea (Luni, 21 septembrie 2009, 14:41) ovidiu [anonim]cea mai buna b e r e HATEGANAraspunde trimite

În spatele cifrelor (și al scandalurilor politice). Mărturii despre suferință și deznădejde în pandemie: „I-am dat prima palmă copilului”
S&P modifică perspectiva la stabilă, de la negativă/ De ce ar trebui să ne intereseze ratingul
Ludovic Orban: Orice ministru care își atacă premierul trebuie să își scrie mai întâi demisia
Turcan: Cei care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi suplimente
Vaccinarea nu este suficientă. Economist român care locuiește la Londra, despre “lecția britanică”