BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a inregistrat in primele noua luni din acest an prime brute subscrise in valoare de peste 168,4 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat luni asiguratorul. In aceeasi perioada, profitul brut a crescut cu 82% atingand suma de 12,5 milioane lei.

„Inca de la infiintare BCR Asigurari de Viata s-a pozitionat ca o companie bancassurance, iar rezultatele inregistrate in acest an constituie de fapt rodul celor trei ani in care am construit impreuna cu partenerul nostru BCR tot ceea ce inseamna activitate de bancassurance - procese, operatiuni, produse, training. Suntem astazi lideri indiscutabili pe piata bancassurance", a declarat Florina Vizinteanu, CEO BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

BCR Asigurari de Viata este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group (VIG). Pe piata romaneasca, Vienna Insurance Group detine companiile: BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Asigurari de Viata si Asirom.