Altur Slatina va alege, miercuri, un presedinte interimar al Consiliului de Administratie, dupa ce actualul presedinte, Antonel Bunu, a fost arestat de procurori, alaturi de Catalin Chelu, in cazul presupusei mite oferite lui Valentin Fatuloiu, se arata intr-un comunicat remis BVB. Presedintele interimar va conduce Consiliul de Administratie pe perioada absentei lui Antonel Bunu.

Antonel Bunu a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu si Stefan Badea, pentru ca ar fi incercat sa-i ofere un milion de euro mita secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu.

Directia Nationala Anticoruptie a organizat, vineri, un flagrant delict in cazul omului de afaceri galatean Catalin Chelu, dupa ce ar fi incercat sa ii ofere mita 50.000 de euro secretarului de stat in MAI Valentin Fatuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate in lucru la unitati de parchet, intre care si DIICOT.

Altur Slatina, listata la a doua categorie a Bursei de Valori Bucuresti, are un capital social de 82,43 milioane de lei divizat in 824.388.338 actiuni, cu o valoare de 0,1 lei pe actiune. Luni, actiunile Altur erau cotate la 0,0411 lei, cu 0,24% mai putin decat vineri.