Compania de servicii medicale MedLife a preluat pachetul majoritar de actiuni la grupul Genesys Medical Clinic din Arad, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii medicale din zona de vest a Romaniei, se arata intr-un comunicat al companiei. Tranzactia, care a vizat preluarea a 55% din capitalul social al companiei din Arad, se ridica la aproximativ 3 milioane de euro.

Genesys Medical Clinic Foto: MedLife

Grupul Genesys Medical Clinic include un spital de mari dimensiuni al carui bloc operator reuneste 4 sali de operatie, un ambulatoriu care reuneste toate specialitatile medicale si o farmacie.

Potrivit reprezentantilor MedLife, Genesys Medical Clinic a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro, estimand pentru anul acesta o dublare a afacerilor si o crestere semnificativa a numarului de pacienti.

In urma acestei tranzactii, grupul medical din Arad va functiona sub denumirea MedLife - Genesys.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, la ora actuala desfasurandu-si activitatea in 7 hyperclinici, 6 centre de excelenta cu specializare unica, 8 laboratoare proprii de analize, 47 de centre medicale on site, si 5 farmacii. De asemenea, operatorul de servicii medicale colaboreaza cu 135 clinici medicale din toata tara. Compania are in prezent aproximativ 1.500 de angajati.