Asiguratorii Astra, Groupama, Ardaf, Credit Europe, Grawe, Generali si Platinum au deschis pana acum 16 dosare de dauna pe baza asigurarilor obligatorii de locuinte, in urma unor inundatii si alunecari de teren care au avut loc in tara in toamna anului trecut. Sase dosare s-au deschis in Harghita, trei in judetul Neamt, doua in Prahova, si cate unul in Valcea, Salaj, Alba, Dambovita si Buzau. Pana in prezent s-a platit suma de 48.304 lei pentru 12 dosare de dauna, iar restul sunt in curs de rezolvare. Acestea sunt cateva din declaratiile facute vineri de Marius Bulugea, presedintele Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor (PAID), care a discutat online cu cititorii despre detaliile acestor dosare.

Marius BulugeaFoto: AGERPRES

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.