Jens Hoesel a fost numit in functia de director general al Bergenbier, dupa ce Mihai Ghyka a demisionat din fruntea producatorului de bere, a anuntat marti compania. Mihai Ghyka a parasit functia de director general al Bergenbier pentru "a da curs unor noi provocari profesionale", la doar un an si cateva luni de la preluarea mandatului, la 1 ianuarie 2010.

Mihai Ghyka s-a mai aflat la carma Bergenbier, pe atunci InBev Romania, in perioada 2006-2008.

Jens Hoesel vine in Romania de pe pozitia de chief sales officer pentru grupul StarBev, functie pe care a detinut-o in perioada decembrie 2010 - aprilie 2011. Anterior, acesta a fost director general AB InBev Olanda. El are o experienta de peste 16 ani in industria berii, din care 13 ani in cadrul AB InBev.

Bergenbier SA activeaza in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti si are aproximativ 600 de angajati. Bergenbier produce in Romania marcile Bergenbier, Noroc, Stella Artois, Beck's si Lowenbrau. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte opt tari din Centrul si Estul Europei.