O societate din Romania, Transfer Pricing Services SRL (TPS), a fost distinsa cu premiul "Compania anului in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala", acordat de publicatia "International Tax Review".

La inceputul anului 2011, "International Tax Review" a adresat o invitatie companiilor de consultanta din 26 de state europene de a prezenta trei dintre cele mai concludente exemple ale activitatii lor profesionale din perioada martie - decembrie 2010. Proiectele au fost inscrise de catre fiecare stat participant pentru doua sectiuni (taxe si preturi de transfer), precum si pentru 19 premii la nivel european, precizeaza compania, intr-un comunicat de presa.

"International Tax Review" a intocmit lista cu nominalizarile pentru fiecare categorie in parte, pe baza documentelor de inscriere primite, precum si pe baza unei analize ulterioare. Aceasta lista a fost revizuita de practicieni din domeniul fiscal din Europa, iar premiile au fost acordate pe baza a trei criterii principale - complexitate, grad de inovare si anvergura.

"International Tax Review" este cea mai recunoscuta publicatie din lume orientata spre problematica fiscala internationala, incepand cu anul 1990.

"Castigarea acestui premiu in mai putin de doi ani de la infiintarea companiei dovedeste ca orice este posibil atunci cand esti pasionat de ceea ce faci si incerci sa te autodepasesti", declara Adrian Luca, director TPS.