Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a reziliat, joi, contractul privind refacerea protectiei caii pe viaductul situat pe DN7 km 200+615, la Carligu Mic, judetul Valcea. "Masura a fost luata ca urmare a faptului ca antreprenorul BROM BUILD CORPORATION SRL Baia Mare-S.C.ZONA D SRL Petrosani nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contract. Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrarii a constatat numeroase deficiente in respectarea tehnologiei de executie si a proiectului tehnic, precum si intarzieri majore in termenul de punere in functiune a obiectivului", motiveaza CNADNR decizia luata. La finele saptamanii trecute s-au format cozi de circulatie care se intindeau pe multi kilometri.

Potrivit CNADNR, joi dimineata DRDP Craiova a demarat lucrarile de refacere provizorie a imbracamintii rutiere si punerea in siguranta a viaductului in baza contractului de intretinere multianuala.

"CNADNR face eforturi pentru a restabili conditiile normale de circulatie in zona pana sambata, 6 august, si a ridica restrictia de circulatia pentru traficul greu instituita pe DN 7, sectorul cuprins intre km 170+750 (intersectia DN7 cu DN67 - limita municipiului Ramnicu Valcea, judetul Valcea) si km 258+230 (intersectia DN 7 cu DN 1 - Vestem, judetul Sibiu) in zilele de luni pana vineri, intre orele 12,00 - 20,00", sustine CNADNR.

Compania nationala isi cere scuze pentru inconvenientele create.

Vezi cum au explicat autoritatile si firma executanta cozile kilometrice in trafic formate in weekend pe Valea Oltului, la viaductul de la Carligul Mic.