Supliment www.infoomg.ro

Bumbacul modificat genetic a crescut aportul caloric in randul micilor agricultori din India

de     Smile Media
Luni, 17 iunie 2013, 19:14 Economie | Consumator


Bumbacul modificat genetic, cu rezistenta sporita la insecte, a crescut in mod semnificativ aportul caloric si calitatea dietetica in randul micilor agricultori din India, pe o perioada de sapte ani, potrivit unui studiu realizat de profesorii Matin Qaim si Shahzad Kouser de la Universitatea din Goettingen, Germania si publicat in jurnalul PLOS ONE.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1338 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by