Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Supliment www.infoomg.ro

Tabloul de bord al inovatiei in UE in 2014 indica nevoia de actiune pentru a pastra inovatia si industria in Europa

de     Smile Media
Joi, 6 martie 2014, 17:40 Economie | Consumator

Recent publicatul studiu EU Innovation scoreboard subliniaza faptul ca Europa risca, in paralel cu transformarea sa in centrul de cercetare al lumii, sa piarda produsele inovatoare, procesele si locurile de munca, ca si cresterea asociata lor, care se vor muta in alte zone. In raportul sau, Comisia Europeana arata ca, in pofida unui progres in ceea ce priveste efortul de micsorare a decalajului fata de restul lumii, Europa se afla inca in urma unor state cum ar fi Japonia, Coreea de Sud si SUA in ceea ce priveste inovatia. Starea critica a unor industrii inovatoare, cum ar fi biotehnologia, in Europa de astazi si nevoia de actiuni concrete trec dincolo de ameliorarea finantarii cercetarii si dezvoltarii, care a inceput sa se faca simtita in Europa.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


323 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă