Reprezentantii Asociatiei Profesionale AgroBiotechRom participa in aceasta perioada la expozitia universala Expo Milano 2015, organizata in Italia, alaturi de reteaua de fermieri si de cercetatori stiintifici care sustin biotehnologiile in sectorul agricol - Farmers Scientists Network.

AgroBiotechRom la Expo Milano 2015 Foto: Smile Media

Evenimentul are tema "Hranirea planetei, energie pentru viata", iar din delegatia Romaniei la acesta fac parte Nicolae Hristea - director executiv al asociatiei AgroBiotechRom, prof. univ. dr. Toma Dinu - decanul Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala din cadrul USAMV Bucuresti si membru AgroBiotechRom, si Calin Musca - reprezentant al Fermei Zootehnice Olari a Complexului Agro Alimentar Curtici.

Acesta din urma a luat parte la elaborarea unui studiu recent de importanta majora pentru sectorul agricol autohton pe tema impactului interzicerii soiei modificate genetic in zootehnie. Calin Musca este totodata membru al unui panel special organizat in cadrul evenimentului Expo Milano 2015 pentru dezbaterea celor mai noi subiecte legate de organismele modificate genetic.