​Un banal drum la un hypermarket poate rezerva surprize neplacute. Unul dintre recipientele cu smochine invelite in ciocolata de la magazinul Auchan Ploiesti cotinea viermi, bomboanele fiind gaurite si avand urmele trecerii micilor larve. Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Auchan au precizat ca este vorba de un caz izolat generat de o eroare umana de verificare.

Bomboanele cu problemeFoto: Hotnews

Bomboanele in cauza, drajeuri din ciocolata alba cu smochine la interior, se gasesc la raionul de produse in vrac unde exista peste 100 de recipiente cu diverse dulciuri, condimente si legume uscate.

Bomboanele in cauza costa aproximativ 40 lei/kg.

Ce spun cei de la Auchan? "Sistemul de vanzare vrac pentru acest tip de produse (bomboane) utilizeaza recipienti de tipul «food safe» care sunt din constructie prevazuti pentru a prezerva calitatea si a asigura securitatea alimentara, fiind etansi astfel incat produsele din interior nu intra in contact cu mediul extern. In plus produsele de la vrac sunt verificate cu regularitate de catre personalul nostru. Situatia aparuta a fost una izolata si cu totul accidentala fiind legata de produs si de o eroare umana de verificare", spune Tudor Nemtisor, director magazin Auchan Ploiesti.

Oficialul companiei isi cere scuze pentru situatia creata, adaugand ca au fost luate toate masurile pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete.

Magazinul Auchan Ploiesti s-a deschis in ianuarie 2014, fiind unul dintre cele 20 de magazine Real care au fost rebranduite in Auchan in tara.