





Canon te ajuta sa pui lumea pe hartie asa cum o vrei tu: Fa trecerea de la inspiratie la inovatie
Totusi ce presupune conceperea unui proiect creativ de business, care sunt sursele de inspiratie si care este drumul parcurs de la transpunerea inspiratiei intr-o idee inovatoare, care apoi sa fie transformata intr-un proiect tangibil? Oare cum functioneaza mintea unui creator presat de constrangeri referitoare la timp, resurse si costuri?
Fara a fi pusa pe hartie, ideea este doar o notiune abstracta, inchisa in capul creatorului, ea nu este neaparat valoroasa decat prin prisma capacitatii de transpunere a acesteia intr-un proiect practic, avand la dispozitie tehnologia necesara conturarii proiectelor inovatoare.
Ajutorul de la Canon vine prin gama de solutii de format mare (large format printers) cum ar fi echipamentele Canon imagePROGRAF iPF670, iPF770 si iPF830, imprimante special concepute pentru volume mari de lucru, flexibile, rapide, usor de utilizat si capabile sa imprime pe formate de la A4 la B0, compatibile cu cele mai uzuale programe de proiectare dar si din pachetul office si care ofera posibilitatea imprimarii directe de pe diverse dispozitive a planurilor, graficelor si imaginilor, la o calitate superioara.
Mai mult, in perioada 1 octombrie - 15 decembrie Canon vine cu oferte si pachete speciale pentru imprimantele de format mare imagePROGRAF iPF670, imagePROGRAF iPF770 si imagePROGRAF iPF830 care pot fi vazute aici: www.canon.ro/lfppromo/
Fa si tu trecerea de la inspiratie la inovatie cu ajutorul celor de la Canon si pune lumea pe hartie asa cum o vrei!

În spatele cifrelor (și al scandalurilor politice). Mărturii despre suferință și deznădejde în pandemie: „I-am dat prima palmă copilului”
S&P modifică perspectiva la stabilă, de la negativă/ De ce ar trebui să ne intereseze ratingul
Ludovic Orban: Orice ministru care își atacă premierul trebuie să își scrie mai întâi demisia
Turcan: Cei care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi suplimente
Vaccinarea nu este suficientă. Economist român care locuiește la Londra, despre “lecția britanică”