Directia antifrauda din cadrul ANAF a inceput astazi, in jurul amiezii, controale in toata tara la saloanele de infrumusetare si coafore iar in aceasta dupa- amiaza echipe de inspectori antifrauda vor verifica restaurantele care organzeaza petreceri de Revelioni potrivit unor informatii confirmate de surse ANAF. Controalele fac parte din operatiunea "Revelion 2016".

ANAF anunta in urma cu o zi ca a lansat primele actiuni de verificare din cadrul operatiunii "Revelion 2016", si ca in primele doua zile a controlat 392 de localuri care organizeaza evenimente de Revelion, aplicand circa 100 de amenzi in valoare totala de 490.000 lei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Fisc. Datele finale vor fi anuntate in prima saptamana din 2016.

Potrivit ANAF, rezultatele preliminare ale operatiunii "Revelion 2016" arata ca, in unele cazuri, dupa anuntul ANAF privind demararea acestei actiuni, sumele fiscalizate aferente pachetelor de Revelion vandute si inregistrate in contabilitate s-au dublat.